Minicat 420 Emotion

Om 420 Emotion:

Den perfekte sportsbåten, bygget for å glede seg raskt. 420 Emotion tilbyr en ekte sportsopplevelse, men overrasker også med sin allsidighet. Hovedseilet laget av gjennomsiktig monofilm styres av en aluminiumsbom. Dette muliggjør de optimale innstillingene for seilprofilen for å oppnå maksimal ytelse og hastighet for denne flotte oppblåsbare seilbåten.

Valgfritt Gennaker & Snuffer

Et ekstra, ultralett, stort, ballonglignende trekantformet seil som forbedrer ytelsen betydelig når du seiler med rygg og sidevind, kan legges til som en mulighet til denne modellen sammen med ermet / lommen for å brette den inn - Snuffer.


Aluminiumsmast - svart og hvitt pulverlakk - NY tykkere / sterkere profil

Ror - Glassfiber / Epoxy

Hovedseil 6,5 m² - fra Monofilm

Ror - Glassfiber / Epoxy

Jib 3,2 m²

Jib Furler

Grå flyter

Svart trampoline

Gjennomsiktig / Valgt farge Seil

Valgt farge Jib

Flyter utstyrt med kroker for å feste ekstra trampoline foran eller tauet når du ankrer båten



Design

 


FLØTTER


MiniCat 420 er utstyrt med to oppblåsbare flottører 4,2m lengde og 45 cm diameter. Flytene er laget av forsterket Heytex 5509, svært motstandsdyktig mot slitasje og veldig slitesterk. Dette materialet og produksjonsteknologien ble vedtatt fra produksjonen av ‘hvite vann’ flåter. Flottørene er enkeltkammer med en samlet lastekapasitet på 530 kg.


KEEL FIN


For å nyte seilingen din fullstendig, må du trygt kontrollere båten din. Det er viktig å minimere ‘sidesseil’, spesielt når du seiler mot vinden. For å oppnå dette ble kjølfinnene designet for å feste under hver flottør. Deres design og form gir utmerket ytelse, men tillater fortsatt seilingen på veldig grunt vann uten fare for skade.


MAST


Masten består av tre seksjoner av samme lengde, slisset sammen. Lengden på den monterte masten er 5,05 m. Masten er av legeringsrør og har et spor for seilfestet. Denne konstruksjonen sikrer høy stivhet og styrke for maksimal sikkerhet, ytelse og glede.


SEILE


MiniCat 420 er utstyrt med hovedsegl og fok. Det totale arealet på seilene er 9,7 kvm (hovedseil 6,5 kvm, jib 3,2 kvm). Materialet ‘Dimension Polyant’ brukes med en overflatetetthet på 175 - 240 g / m. Postseilet til 420 Emotion og Evoque er laget av en gjennomsiktig Sport MonoFilm. Både hovedseilet og foten har gjennomsiktige vinduer for å sikre bedre sikt og sikkerhet under seiling.


ROR


MiniCat 420 er utstyrt med ett ror i håndverkets midtlinje, festet til rammen. Den automatiske klemmen låser opp roretauet i tilfelle båten går på grunn, og beskytter den mot skader. Roret er utformet slik at det kan løftes i en 90 graders vinkel, så det er ingen fare for skade ved kysten eller på veldig grunt vann. Roret kan låses i begge stillinger, heves eller senkes. Styrearmen er skjøtet og gir full 360 graders bevegelse.