Minicat 420 Instinct

Om 420 Instinct:

420 Instinct er den perfekte oppblåsbare familiebåten som utmerker seg med sin eksepsjonelle stabilitet og enkelhet. Det praktiske Dacron-seilet med kabeltråd er designet uten bom, noe som gir større komfort og sikkerhet for alle katamaranbesetningsmedlemmer, spesielt barn.


Aluminiumsmast - svart og hvitt pulverlakk - NY tykkere / sterkere profil

Hovedseil 6,5 m² - fra Dacron

Ror - Glassfiber / Epoxy

Jib 3,2 m²

Jib Furler

Grå flyter

Svart trampoline

Valgt fargesegl og jib med gjennomsiktig vindu

Flyter utstyrt med kroker for å feste ekstra trampoline foran eller tauet når du ankrer båtenDesign

 

RAMME & DEKK


MiniCat 420-rammen, som flottørene fester seg til, er produsert av lett aluminium og rammedelene er pulverlakkert. Trampolinen er produsert av høyfast vevd plaststoff. Rammen er festet til flottørene ved hjelp av påsveiste ‘flagg’ som settes inn i lommene på flottørene.


FLØTTER


MiniCat 420 er utstyrt med to oppblåsbare flottører 4,2m lengde og 45 cm diameter. Flytene er laget av forsterket Heytex 5509, svært motstandsdyktig mot slitasje og veldig slitesterk. Dette materialet og produksjonsteknologien ble vedtatt fra produksjonen av ‘hvite vann’ flåter. Flottørene er enkeltkammer med en samlet lastekapasitet på 530 kg.


KEEL FIN


For å nyte seilingen din fullstendig, må du trygt kontrollere båten din. Det er viktig å minimere ‘sidesseil’, spesielt når du seiler mot vinden. For å oppnå dette ble kjølfinnene designet for å feste under hver flottør. Deres design og form gir utmerket ytelse, men tillater fortsatt seilingen på veldig grunt vann uten fare for skade.

MAST


Masten består av tre seksjoner av samme lengde, slisset sammen. Lengden på den monterte masten er 5,05 m. Masten er av legeringsrør og har et spor for seilfestet. Denne konstruksjonen sikrer høy stivhet og styrke for maksimal sikkerhet, ytelse og glede.


SEILE


MiniCat 420 er utstyrt med hovedsegl og fok. Det totale arealet på seilene er 9,7 kvm (hovedseil 6,5 kvm, jib 3,2 kvm). Materialet ‘Dimension Polyant’ brukes med en overflatetetthet på 175 - 240 g / m. Postseilet til 420 Emotion og Evoque er laget av en gjennomsiktig Sport MonoFilm. Både hovedseilet og foten har gjennomsiktige vinduer for å sikre bedre sikt og sikkerhet under seiling.


ROR


MiniCat 420 er utstyrt med ett ror i håndverkets midtlinje, festet til rammen. Den automatiske klemmen låser opp roretauet i tilfelle båten går på grunn, og beskytter den mot skader. Roret er utformet slik at det kan løftes i en 90 graders vinkel, så det er ingen fare for skade ved kysten eller på veldig grunt vann. Roret kan låses i begge stillinger, heves eller senkes. Styrearmen er skjøtet og gir full 360 graders bevegelse.