Minicat 420 Anniversary

Om 420 True Limited Edition:


True Limited Edition med bare 15 tilgjengelige båter, hver nummerert og identifisert med en spesiell plakett som viser Ltd Ed Serial No. 1-15.

Basert på vår enormt populære MiniCat 420 Evoque, den sportigste modellen i 420-serien, bruker 'MiniCat 420 - 15th Anniversary Edition' så mye karbonfiber som mulig, i tillegg til karbonroret, buespruten og bommen, er masten også fra ultralett karbonfiber.

Den har også et unikt og eksklusivt engangsfeiringseilsdesign, 'MiniCat 420 - 15th Anniversary Edition' og mange ekstrautstyr.

Dette er en unik mulighet for seilere som liker å være virkelig individuelle. Du vil seile din ‘MiniCat 420 - 15th Anniversary Edition’ i den sikre viten om at du tilhører en veldig eksklusiv klubb, en klubb med bare 15 medlemmer!3-delt karbonfibermast

Rorblad av karbonfiber

Bowstrip i karbonfiber

Karbonfiberbom

Svart aluminiumsramme

Engangs jubileumsdesign av hovedseil 6,5 m2 og jib 3,2 m2

Engangs jubileumsdesign av trampolinen med broderdetaljer

Pakket i hjulposer

Stormseil

Ekstra trampoline

Neopren deksel

Rorbladdeksel

Valgfritt Gennaker & Snuffer

Et ekstra, ultralett, stort, ballonglignende trekantformet seil som forbedrer ytelsen betydelig når du seiler med rygg og sidevind, kan legges til som en mulighet til denne modellen sammen med ermet / lommen for å brette den inn - Snuffer.