Minicat 420 Evoque


Design

 

MiniCat 420-rammen, som flottørene fester seg til, er produsert av lett aluminium og rammedelene er pulverlakkert. Trampolinen er produsert av høyfast vevd plaststoff. Rammen er festet til flottørene ved hjelp av påsveiste ‘flagg’ som settes inn i lommene på flottørene.


FLØTTER


MiniCat 420 er utstyrt med to oppblåsbare flottører 4,2m lengde og 45 cm diameter. Flytene er laget av forsterket Heytex 5509, svært motstandsdyktig mot slitasje og veldig slitesterk. Dette materialet og produksjonsteknologien ble vedtatt fra produksjonen av ‘hvite vann’ flåter. Flottørene er enkeltkammer med en samlet lastekapasitet på 530 kg.


KEEL FIN


For å nyte seilingen din fullstendig, må du trygt kontrollere båten din. Det er viktig å minimere ‘sidesseil’, spesielt når du seiler mot vinden. For å oppnå dette ble kjølfinnene designet for å feste under hver flottør. Deres design og form gir utmerket ytelse, men tillater fortsatt seilingen på veldig grunt vann uten fare for skade.


MAST


Masten består av tre seksjoner av samme lengde, slisset sammen. Lengden på den monterte masten er 5,05 m. Masten er av legeringsrør og har et spor for seilfestet. Denne konstruksjonen sikrer høy stivhet og styrke for maksimal sikkerhet, ytelse og glede.


SEILE


MiniCat 420 er utstyrt med hovedsegl og fok. Det totale arealet på seilene er 9,7 kvm (hovedseil 6,5 kvm, jib 3,2 kvm). Materialet ‘Dimension Polyant’ brukes med en overflatetetthet på 175 - 240 g / m. Postseilet til 420 Emotion og Evoque er laget av en gjennomsiktig Sport MonoFilm. Både hovedseilet og foten har gjennomsiktige vinduer for å sikre bedre sikt og sikkerhet under seiling.


ROR


MiniCat 420 er utstyrt med ett ror i håndverkets midtlinje, festet til rammen. Den automatiske klemmen låser opp roretauet i tilfelle båten går på grunn, og beskytter den mot skader. Roret er utformet slik at det kan løftes i en 90 graders vinkel, så det er ingen fare for skade ved kysten eller på veldig grunt vann. Roret kan låses i begge stillinger, heves eller senkes. Styrearmen er skjøtet og gir full 360 graders bevegelse. Roret på 420 Evoque er laget av karbonfiber.Beslag fra selskapene Ronstan, Seasure, Clamcleat og Suchomel brukes i hele MiniCat

Om 420 Evoque:


En spennende, sporty, adrenalinfylt tur! 420 Evoque er skapt i en unik stil fra høyteknologiske materialer. Med de fremtredende delene fra karbonfiber og svart ramme og seil, yter denne oppblåsbare seilbåten som den ser ut. Rask, stilig og kul.

Gennaker & Snuffer er mulig.

Et ekstra, ultralett, stort, ballonglignende trekantformet seil som forbedrer ytelsen betydelig når du seiler med rygg og sidevind, kan legges til som en mulighet til denne modellen sammen med ermet / lommen for å brette den inn - Snuffer.


Aluminiumsmast - svart og hvitt pulverlakk - NY tykkere / sterkere profil


Aluminiumsramme - svart pulverlakkert / matt finish


Kullfiber Rorblad + Navigasjon Rorstang


Karbonfiber Bowsprit


Karbonfiber Boom


Hovedseil 6,5 m² - fra Monofilm & Racing Polyester X-PLY-linje

med funky mørk design


Jib 3,2 m² i svart


Jib Furler


Broderdetaljer av EVOQUE-logoen på trampolinen


Fremhevet søm på trampolinen


Flyter utstyrt med kroker for å feste ekstra trampoline foran eller tauet når du ankrer båten